Högpresterande, långsiktig och i balans

Utvecklingsprogram för organisationer, team eller individer som står i eller inför en satsning, i första hand inom elitidrott.

Under programmet går vi på ett strukturerat sätt igenom alla de delar som krävs för att en satsning ska lyckas. Utifrån organisationens, teamets eller individens särskilda behov arbetar vi sedan med olika tekniker och åtgärder för att säkerställa att satsningens alla delar är under kontroll och att förutsättningar finns för att nå utsatta mål.

Teori och konkreta övningar varvas med dialog. Delar av programmet kan användas som workshops, exempelvis för ökad laganda, bättre struktur och målmedvetenhet.

Programmet riktar sig till den organisations- eller lagledning som vill försäkra sig om att alla i teamet går åt samma håll, eller till den individ som vill ta ett helhetsgrepp om sin satsning, för att på så sätt skapa förutsättningar för framgång.

Programmet för team- och individutveckling utformas i dialog med kunden.

Några röster om programmet:

”Aja och Jonas kompletterar varandra otroligt bra och har stor kunskap inom så många områden. Jag har kommit till våra möten med frågor och problem och gått därifrån med svar, lösningar och handlingsplaner! Plötsligt förstod jag vad jag behövde göra för att ta itu med sådant som tidigare hindrat mig i min satsning. På en tävling, bara några dagar senare, använde jag tekniker som vi hade pratat om och märkte direkt en skillnad.”

Isabella Niss
Svensk roddare på elitnivå

“It was really interesting, constructive and some time also a bit scary. Aja and Jonas asked all the right questions and challenged me in a way that helped me clarify important things both on my journey as an athlete and in other parts of my life. The way they work together is great and I received a great deal of advice from talking with them.”

Dane Sampson  
Australiens OS-trupp i skytte